Головна Комітет Новини Нормативна база Контакти Пошук English
 
Меню
Головна
Комітет
Керівництво
Новини
Нормативна база
Аналітика та статистика
Вакансії
Діяльність Комітету
Звернення громадян
Громадські обговорення
Євроінтеграція та євроатлантична інтеграція
Запобігання проявам корупції
Методична допомога інспектору
Інформаційне суспільство
Фото
Громадська Рада
Довідкова інформація
Адміністративні послуги
Реєстр НПАОП
Покажчик НПАОП (20.08.2008)
Реєстр об'єктів підвищеної небезпеки
Реєстр уповноважених організацій
Дозвільна діяльність
Охорона праці за кордоном
Роз'яснення до законодавства
Контактна інформація
Територіальні управління
Експертно-технічі центри
Посилання
Контакти
Телефони довіри
Посилання

Офіційне представництво Президента України

Верховна Рада України

Кабінет Міністрів України

 
     
 
Шахтарська слава – під держнаглядом Надрукувати Надіслати ел. поштою
28.08.08

Почесну місію напередодні Дня шахтаря виконав начальник Луганського територіального управління Держгірпромнагляду України Олександр Труфанов, нагородивши пам’ятними нагрудними знаками «Шахтарська слава» та «Шахтарська доблесть» кращих інспекторів гірничих держінспекцій. Уперше в такому заході взяли участь численні ветерани-гірники теруправління.

У всіх, хто під оплески колег виходив за нагородою на сцену, за плечима великий досвіт роботи у вугільній галузі, майже всі в минулому – гірничі інженери. Але сьогодні, спускаючись у забій, контролюють стан безпеки праці гірників.

 

 

«Для територіального управління День шахтаря – незвичайне свято, - каже керівник відомства, - В структурі теруправління з 19 інспекцій 10 – вугільні. Ми з великою пошаною ставимося як до колег-гірників, так і до працівників цієї складної та небезпечної галузі. Сподіваємось, що українська влада все ж таки подолає кризові явища у вугільній промисловості. В мене є підстави так вважати. 5 серпня Президент країни підписав безпрецедентний Указ про введення в дію рішення РНБО «Про стан і перспективи розвитку вугільної промисловості та невідкладні заходи щодо підвищення безпеки праці в цій галузі». До цього документу увійшли майже всі ініціативи Держгірпромнагляду. За роки незалежності це перший стратегічний державний циркуляр, де промисловій безпеці вуглярів приділено стільки уваги. Вже зроблено реальний крок - Луганському гірничому округу теруправління збільшено штат інспекторів на 15 чоловік. За цією цифрою – не стільки кількість, скільки якість показників наглядової діяльності на шахтах Луганщині».

 

 

Під час святкування Дня шахтаря в теруправлінні за ініціативою Луганського експертно-техничного центру презентовано книгу відомого в області фахівця вугільної справи Юрія Шавви «Записки горного инженера». Щиро відгукнулися запрошені ветерани вугільної галузі та гірничого нагляду на це видання. «В ньому історія на кожній сторінці. А крім того ще й справжнє професійне відношення до вуглевидобувного процесу і безпеки праці, - коментували гості, - Для сучасників та молодого покоління гірників це – джерело життєвої мудрості та самовідданості». Книга вийшла тиражем 500 примірників. Ії вже назвали ексклюзивним виданням.

Олександр Труфанов від колективу теруправління побажав шахтарям Луганщини життєвих гараздів.

Ольга Негребецька,
прес-служба територіального управління
Держгірпромнагляду в Луганській області

На фото: під час святкової зустрічі

  Наст. >
 
Анонси подій
  • З 5 по 9 жовтня 2008 р. у м. Ялта відбудеться ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Промислова безпека та охорона праці – 2008. Проблеми. Перспективи». Прочитати повністю...
Всі новини
Календар новин
 
« 04 Вер 2008 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Лічильники

HotLog

Rated by MyTOP
RSS 2.0
 

© 2005 "Держгірпромнагляд України"
Пiдтримка та дизайн: Андреєва Ю. В.
При використаннi матерiалiв посилання на Держгірпромнагляд України обовязкове.

Пресс-служба
Тел./факс:+380(044)248-74-36
Надіслати листа