Прес-служба Нормативна база Роз’яснення законодавства Пошук
 
Головна сторінка
Служба
Положення
Завдання
Керівництво
Структура
Планування роботи
Колегія
Історія створення
Вакантні посади
Діяльність Служби
Наглядова діяльність
Регуляторна діяльність
Громадська рада
Консультації з громадськістю
Доступ до публічної інформації
Звернення громадян
Запобігання проявам корупції
Міжнародна діяльність
Ринковий нагляд
Довідкова інформація
Адміністративні послуги
Методична допомога інспектору
Покажчик НПАОП (01.04.2013)
Реєстри
Звітні документи
Контактна інформація
Центральний апарат
Територіальні управління
Експертно-технічі центри
Телефонна "гаряча лінія"
Телефони довіри
Тематичні видання
 
 

Офіційне представництво Президента України

Верховна Рада України

Кабінет Міністрів України

 


Кращий працівник Держгірпрoмнагляду
Переглянути результати голосування.
 
     
 
Управління нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості Надрукувати Надіслати ел. поштою

 СЛІПКО Сергій Олексійович

начальник управління нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості

Народився 14 липня 1969 року в м. Донецьк.

Освіта вища, закінчив у 1992 році Донецький політехнічний інститут за спеціальністю «Маркшейдерська справа», гірничий інженер-маркшейдер.

З 1992 по 2001 рік працював на шахті «Південнодонбаська №1» на посадах дільничного гірничого маркшейдера, начальника відділу технічної служби.

З 2001 року працює в апараті Держгірпромнагляду на посадах: головного спеціаліста, начальника відділу, заступника начальника управління організації державного нагляду за охороною надр, геолого-маркшейдерськими роботами та переробкою корисних копалин.

З березня 2012 – начальник управління нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості.


 Прасолова Олена Юріївна

заступник начальника Управління, начальник Відділу нагляду за охороною надр, геолого-маркшейдерськими роботами та переробкою корисних копалин Управління нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості.

Народилася 16 січня 1969 року в м. Макіївка Донецької області

Освіта вища, у 1994 році закінчила Ростовський державний університет (Росія) за спеціальністю "Геологічна зйомка, пошуки та розвідка", інженер - геолог. Розпочала трудову діяльність у 1988 році після закінчення Лисичанського гірничого технікуму за спеціальністю "Геологічна зйомка, пошуки та розвідка" дільничним геологом у ш/у «Комсомольське» ВО «Жовтеньвугілля». Пропрацювала на посадах головного геолога шахтоуправління, головного геолога ДХК «Жовтеньвугілля» до 2002 року.

З 2002 року працювала в апараті Міністерства палива та енергетики України на посадах: головного спеціаліста, заступника начальника відділу геолого-маркшейдерського забезпечення, заступника начальника науково-технічного відділу Департаменту вугільної промисловості. З 2005 року – на посаді начальника відділу геолого-маркшейдерських робіт та дегазації в апараті Міністерства вугільної промисловості України.

У системі Держгірпромнагляду працює з 2007 року на посадах начальника Відділу нагляду за охороною надр, геологорозвідувальними роботами та нафтогазовидобутком Управління організації державного нагляду за охороною надр, геолого-маркшейдерськими роботами та переробкою корисних копалин, заступника начальника Відділу організації державного нагляду за охороною надр, геолого-маркшейдерськими роботами та переробкою корисних копалин.

З березня 2012 року – заступник начальника Управління, начальник Відділу нагляду за охороною надр, геолого-маркшейдерськими роботами та переробкою корисних копалин Управління нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості.


 Галімуллін Володимир Фаатович

Начальник відділу  нагляду у гірничодобувній промисловості та за вибуховими роботами Управління  нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості

Народився 6 березня 1965 року в місті Чита Російської Федерації.

Освіта вища, у 1991 закінчив Дніпропетровський гірничий інститут ім. Артема за спеціальністю «Технологія і комплексна механізація підземної розробки родовищ корисних копалин». У 1997 закінчив Дніпропетровську національну академію України за спеціальністю «Фінанси та кредит».

З 1983 до 1995 рр. працював на копальнях ім. Леніна виробничого об’єднання «Укрзахідвугілля», № 9/10 Марганецького гірничо-збагачувального комбінату на посадах підземного електрослюсаря, гірничого майстра, провідного інженера виробничого відділу.

З 1995 до 2001р.р. працював на посадах начальника Марганецького відділення КБ «Приватбанк» та заступника керуючого Марганецької філії АКБ «Промінвестбанк».

З 2001 до 2008 р.р. працював у Міністерстві промислової політики України на посадах головного спеціаліста, начальника відділу та начальника управління гірничорудної промисловості.

З 2008 по 2010 р.р. працював у Державній геологічній службі Міністерства навколишнього природного середовища України на посаді головного спеціаліста.

З 2011 року працює в апараті Держгірпромнагляду на посаді начальника відділу організації державного нагляду у гірничодобувній промисловості та за вибуховими роботами.

Контакти:
Начальник управління нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості Сліпко
Сергій Олексійович
289-53-59
Заступник начальника управління, начальник відділу нагляду за охороною надр, геолого-маркшейдерськими роботами і переробкою корисних копалин Прасолова
Олена Юріївна
289-39-92
Начальник відділу нагляду у гірничодобувній промисловості та за вибуховими роботами Галімуллін
Володимир Фаатович
289-83-56
< Попер.   Наст. >
 
Соціальна реклама

Кращий працівник Держгірпромнагляду 2012
Переглянуть результати конкурсу
Малюнки переможців конкурсу Охорона праці очима дітей - 2012
Переглянуть результати конкурсу
Конкурс на кращий слоган

ОГОЛОШЕНО
Всеукраїнський конкурс «Кращий слоган з охорони праці» серед студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів

28 квітня – Всесвітній день охорони праці

Науково-практичний семінар

РЕКОМЕНДАЦИИ
V международной научно-технической конференции
«Промышленная безопасность и охрана труда-2012.
Проблемы. Перспективы»

Оперативна інформація


Всі новини

 HotLog

Rated by MyTOP

RSS 2.0
 

© 2010 "Держгірпромнагляд України"
При використаннi матерiалiв посилання на Держгірпромнагляд України обовязкове.