Прес-служба Нормативна база Роз’яснення законодавства Пошук
 
Головна сторінка
Служба
Положення
Завдання
Керівництво
Структура
Планування роботи
Колегія
Історія створення
Вакантні посади
Діяльність Служби
Наглядова діяльність
Регуляторна діяльність
Громадська рада
Консультації з громадськістю
Доступ до публічної інформації
Звернення громадян
Запобігання проявам корупції
Міжнародна діяльність
Ринковий нагляд
Довідкова інформація
Адміністративні послуги
Методична допомога інспектору
Покажчик НПАОП (01.04.2013)
Реєстри
Звітні документи
Контактна інформація
Центральний апарат
Територіальні управління
Експертно-технічі центри
Телефонна "гаряча лінія"
Телефони довіри
Тематичні видання
 
 

Офіційне представництво Президента України

Верховна Рада України

Кабінет Міністрів України

 


Кращий працівник Держгірпрoмнагляду
Переглянути результати голосування.
 
     
 
Міжнародна діяльність

 



Підписано План спільних заходів з Республікою Казахстан Надрукувати Надіслати ел. поштою
12.04.13
Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України  та Комітет з державного контролю за надзвичайними ситуаціями та промисловою безпекою Міністерства з надзвичайних ситуацій Республіки Казахстан з метою поглиблення співробітництва, обміну досвідом та науково-технічними досягненнями у сфері охорони праці та промислової безпеки на небезпечних виробничих об’єктах 12 квітня 2013 року підписали План спільних заходів на 2013 – 2015 роки.
 
Прочитати повністю...
Держгірпромнагляд поглиблює міжнародну співпрацю. На черзі – Республіка Молдова. Надрукувати Надіслати ел. поштою
22.03.13
Досягнуті під час роботи Міждержавної ради з промислової безпеки домовленості знайшли своє відображення у Декларації про співробітництво між Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України та Головною державною інспекцією з технічного нагляду за небезпечними виробничими об'єктами Республіки Молдова в галузі промислової безпеки, підписання якої відбулося 22 березня у Одесі.

Прочитати повністю...
На Луганщині відбулася відеоконференція з польськими колегами у сфері гірничого нагляду Надрукувати Надіслати ел. поштою
01.03.13
У рамках Декларації про співпрацю між Держгірпромнаглядом України і Вищим гірничим управлінням республіки Польща у Луганську в Центрі навчання гірничотехнічних інспекторів відбулася відеоконференція щодо поліпшення ефективності державного нагляду у вугільній промисловості.
Прочитати повністю...
Голова Держгірпромнагляду очолив Міждержавну раду з промислової безпеки країн СНД Надрукувати Надіслати ел. поштою
10.10.12

Голова Державної Служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Олександр Хохотва протягом найближчого року очолюватиме Міждержавну раду з промислової безпеки – об’єднання керівників наглядових органів дев’яти країн СНД, які склали Угоду про співробітництво в галузі промислової безпеки на небезпечних виробничих об'єктах. Таке рішення було прийнято під час Х засідання МРПБ, яке відбулося в м. Ялта. Востаннє Україна приймала країн-учасниць МРПБ у 2004 році.

Прочитати повністю...
Підписана Декларація між Держгірпромнаглядом України та Вищим Гірничим Управлінням Польщі Надрукувати Надіслати ел. поштою
14.09.12
Сьогодні Голова Держгірпромнагляду України Олександр Хохотва зустрівся з Головою Вищого Гірничого Управління Республіки Польща Пьотром Літвою у Донецьку.

Зустріч відбулась з метою підписання Декларації про співробітництво між Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України та Вищим Гірничим Управлінням Республіки Польща.
Прочитати повністю...
Посадові особи Держгірпромнагляду ознайомилися з дозвільною системою Німеччини Надрукувати Надіслати ел. поштою
23.02.12

1Дозвільні системи України та Німеччини порівнювали фахівці Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки під час семінару в рамках експертної місії «Дозвільна система країн ЄС». Експертна місія має на меті удосконалення дозвільної системи України та її наближення до європейських стандартів, шляхом вивчення дозвільних систем європейських країн. 

Прочитати повністю...
Держгірпромнагляд України – учасник ІХ Міжнародного форуму з промислової безпеки Надрукувати Надіслати ел. поштою
10.06.11

У Санкт-Петербурзі відбувся ІХ Міжнародний форум з промислової безпеки. Від української сторони на заході був присутній Перший заступник голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан. Щорічно на обговорення виноситься світовий досвід забезпечення промислової безпеки – досвід державних органів нагляду, найбільших промислових корпорацій світу, науково-дослідних і експертних організацій. Традиційно у програмі – аналіз причин і подробиці ліквідації, а також уроки, здобуті внаслідок техногенних катастроф.

Прочитати повністю...
Для запобігання травматизму в українських шахтах установлять системи бездротового підземного зв’язку Надрукувати Надіслати ел. поштою
09.06.11

Найближчим часом в українських шахтах можуть запрацювати новітні системи спостереження за пересуванням працівників у підземних виробках. Можливість їх встановлення розглядається Держгірпромнаглядом у рамках нового гранту, виділеного урядом США, на допомогу зі збільшення ефективності роботи українських гірничих інспекторів.

Прочитати повністю...
1 2 3 4 Наст. > Кінець >>

Результати 1 - 14 з 46
 
Соціальна реклама

Кращий працівник Держгірпромнагляду 2012
Переглянуть результати конкурсу
Малюнки переможців конкурсу Охорона праці очима дітей - 2012
Переглянуть результати конкурсу
Конкурс на кращий слоган

ОГОЛОШЕНО
Всеукраїнський конкурс «Кращий слоган з охорони праці» серед студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів

28 квітня – Всесвітній день охорони праці

Науково-практичний семінар

РЕКОМЕНДАЦИИ
V международной научно-технической конференции
«Промышленная безопасность и охрана труда-2012.
Проблемы. Перспективы»

Оперативна інформація


Всі новини

 HotLog

Rated by MyTOP

RSS 2.0
 

© 2010 "Держгірпромнагляд України"
При використаннi матерiалiв посилання на Держгірпромнагляд України обовязкове.