Головна Комітет Новини Нормативна база Контакти Пошук English
 
Меню
Головна
Комітет
Керівництво
Новини
Нормативна база
Аналітика та статистика
Вакансії
Діяльність Комітету
Звернення громадян
Громадські обговорення
Євроінтеграція та євроатлантична інтеграція
Запобігання проявам корупції
Методична допомога інспектору
Інформаційне суспільство
Фото
Громадська Рада
Довідкова інформація
Адміністративні послуги
Реєстр НПАОП
Покажчик НПАОП (05.11.2008)
Реєстр об'єктів підвищеної небезпеки
Реєстр уповноважених організацій
Дозвільна діяльність
Охорона праці за кордоном
Роз'яснення до законодавства
Контактна інформація
Територіальні управління
Експертно-технічі центри
Посилання
Контакти
Телефони довіри
Посилання

Офіційне представництво Президента України

Верховна Рада України

Кабінет Міністрів України

 
     
 
Київбудінвест може лишитися ліцензії на проведення будівельних робіт Надрукувати Надіслати ел. поштою
02.12.08

Роботу щодо створення безпечних умов праці та функціонування системи управління охороною праці ЗАТ «Київбудінвест» Рада територіального управління  Держгірпромнагляду по Київській області та м. Києву визнала незадовільною. Таку оцінку винесли за результатами позапланової комплексної перевірки підприємства.

Під час перевірки виявлено 79 порушень, 5 посадових осіб, у тому числі гендиректора  притягнуто до адміністративної відповідальності. У результаті зупинено експлуатацію крану, 8 електрозварювальних трансформатори, 25 одиниць ручного електроінструменту, деревообробного верстату, газобалонних установок, автонавантажувача. Припинено роботи на будівництві житлового будинку по вул. Інститутській, 18, СТО та салону з продажу автомобілів «Пежо» по вул. Залізничне шосе, 6, на виробничо-технічній базі по вул. Зрошувальній, 15 тощо.   

З  метою створення безпечних умов праці та недопущення травмування працівників ЗАТ «Київбудінвест» Рада теруправління рекомендувала керівництву  провести  психофізіологічну експертизу,  навчання та перевірку знань з питань охорони праці працівників, які допускаються до виконання робіт підвищеної небезпеки; забезпечити проходження працівниками попередніх та періодичних медичних оглядів; створити службу нагляду за безпечною експлуатацією виробничих будівель і споруд, провести їх обстеження та паспортизацію; забезпечити ефективний контроль за дотриманням працюючими технологічних регламентів, вимог посадових інструкцій та інструкцій з охорони праці; укомплектувати об’єкти будівництва інвентарними захисними  огородженнями в небезпечних місцях перепаду висоти, де перебувають працівники іншою технологічною оснасткою; упорядкувати проектно-технологічну документацію згідно з вимогами стандартів; забезпечити ефективну роботу служби охорони праці та реалізацію законодавчих  прав та повноважень; прийняти Колективний договір на 2009-2010 роки, яким передбачити виділення необхідних коштів на реалізацію комплексних заходів з охорони праці.

Члени Ради попередили голову правління про те, що за умови невиконання вимог цього рішення буде розглянуто питання щодо вилучення Дозволу теруправління на виконання робіт підвищеної небезпеки та ліцензії інспекції Держархбудконтролю Мінрегіонбуду на проведення будівельних робіт  та направлено подання до прокуратури.

  Наст. >
 
Всі новини
Календар новин
 
« 08 Гру 2008 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Лічильники

HotLog

Rated by MyTOP
RSS 2.0
 

© 2005 "Держгірпромнагляд України"
Пiдтримка та дизайн: Андреєва Ю. В.
При використаннi матерiалiв посилання на Держгірпромнагляд України обовязкове.

Пресс-служба
Тел./факс:+380(044)248-74-36
Надіслати листа