Головна Комітет Новини Нормативна база Контакти Пошук English
 
Меню
Головна
Комітет
Керівництво
Новини
Нормативна база
Аналітика та статистика
Вакансії
Діяльність Комітету
Звернення громадян
Громадські обговорення
Євроінтеграція та євроатлантична інтеграція
Запобігання проявам корупції
Методична допомога інспектору
Інформаційне суспільство
Фото
Громадська Рада
Довідкова інформація
Адміністративні послуги
Реєстр НПАОП
Покажчик НПАОП (05.11.2008)
Реєстр об'єктів підвищеної небезпеки
Реєстр уповноважених організацій
Дозвільна діяльність
Охорона праці за кордоном
Роз'яснення до законодавства
Контактна інформація
Територіальні управління
Експертно-технічі центри
Посилання
Контакти
Телефони довіри
Посилання

Офіційне представництво Президента України

Верховна Рада України

Кабінет Міністрів України

 
     
 
Система управління охороною праці на ЗАТ «Планета-буд» працює незадовільно Надрукувати Надіслати ел. поштою
05.12.08

Таке рішення винесено за результатами комплексного обстеження стану промислової безпеки та охорони праці ЗАТ «Планета-буд», які були обговорені на засіданні Ради територіального управління  Держгірпромнагляду по Київській області та м. Києву.

Під час комплексної перевірки  виявлено 128 порушень, 12 посадових осіб, в тому числі голову правління притягнуто до адміністративної відповідальності.

Перевірено стан промислової безпеки в автогосподарстві, на будівництві об’єктів житлового та громадського призначення, експлуатацію будівель і споруд, об’єктів котлонагляду (вантажопідіймальних машин), електрогосподарства,  дотримання вимог санітарного законодавства, норм та правил «Пожежна безпека в Україні».

У зв’язку з виявленими порушеннями зупинено експлуатацію технологічного транспорту (1 катка), крану, робочої щоглової площадки  SC 13000.  Припинено виконання будівельно-монтажних робіт на будівництві сервісного підприємства обслуговування повітряного руху України в м. Бориспіль, будівництво павільйону для ремонту автомобілів по вул. Луначарського, будівництво архіву по вул. Солом’янська, 24, житлового будинку з паркінгом та вбудованими-прибудованими приміщеннями по бульвару Т. Шевченка, 27,  а також припинено виконання інших  9 видів робіт.

Зважаючи на порушення, Рада територіального управління рекомендувала керівництву ЗАТ «Планета-буд»: провести  психофізіологічну експертизу працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки та  перевірити наявність документів про  їх професійну підготовку; організовувати через спеціалізовані навчальні заклади професійну підготовку ненавчених осіб; провести обстеження та  паспортизацію будівель, споруд, створити службу нагляду за безпечною та надійною їх експлуатацією.

А також, запровадити ефективну систему дисциплінарного та матеріального впливу до порушників технологічних регламентів, вимог посадових та інструкцій з охорони праці, правил внутрішнього трудового розпорядку; повністю укомплектувати об’єкти будівництва технологічною оснасткою; привести проектно-технологічну документацію на будівництво у відповідність до встановлених стандартів; прийняти Колективний договір на 2009-2010 роки, передбачити виділення необхідних коштів на реалізацію комплексних заходів з охорони праці. Колективний договір зареєструвати в  районній  державній адміністрації.

Члени Ради попередили  керівника підприємства про персональну відповідальність за виконання даного рішення щодо усунення порушень. За умови невиконання рішення до прокуратури буде направлено подання щодо притягнення його  до відповідальності.

  Наст. >
 
Всі новини
Календар новин
 
« 08 Гру 2008 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Лічильники

HotLog

Rated by MyTOP
RSS 2.0
 

© 2005 "Держгірпромнагляд України"
Пiдтримка та дизайн: Андреєва Ю. В.
При використаннi матерiалiв посилання на Держгірпромнагляд України обовязкове.

Пресс-служба
Тел./факс:+380(044)248-74-36
Надіслати листа