Прес-служба Нормативна база Роз’яснення законодавства Пошук
 
Головна сторінка
Служба
Положення
Завдання
Керівництво
Структура
Планування роботи
Колегія
Історія створення
Вакансії
Діяльність Служби
Наглядова діяльність
Регуляторна діяльність
Громадська рада
Консультації з громадськістю
Доступ до публічної інформації
Звернення громадян
Запобігання проявам корупції
Міжнародна діяльність
Довідкова інформація
Адміністративні послуги
Методична допомога інспектору
Покажчик НПАОП (01.07.2010)
Реєстри
Звітні документи
Контактна інформація
Центральний апарат
Територіальні управління
Експертно-технічі центри
Телефонна "гаряча лінія"
Телефони довіри
Тематичні видання
 
 

Офіційне представництво Президента України

Верховна Рада України

Кабінет Міністрів України

 


 
     
 
На Полтавщині в Головному управлінні праці та соціального захисту населення - численні порушення Надрукувати Надіслати ел. поштою
22.02.12

Під час комплекcного обстеження Головного управління праці та соціального захисту населення інспектори Держгірпромнагляду у Полтавській області виявили 484 порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Тимчасово зупинено  експлуатацію 27 об’єктів, до адміністративної відповідальності притягнуто 29 працівників, у т.ч. 17 посадових осіб управління.

Основною причиною виявлених порушень фахівці вважають відсутність дієвих систем управління охороною праці в Головному управлінні праці та соціального захисту населення та його структурних підрозділах, а також недостатній контроль керівництва за виконанням працівниками установ системи соціального захисту вимог нормативних актів з охорони праці. Перевірка засвідчила, що керівники структурних підрозділів управління не пройшли навчання та перевірку знань з охорони праці, а працівники допускаються до виконання своїх функціональних обов’язків без спеціального навчання та перевірки знань.

Деякі з будинків-інтернатів працюють без дозволу Держгірпромнагляду на виконання робіт підвищеної небезпеки. Інструкції з охорони праці не відповідають вимогам нормативно-правових актів з охорони праці.

Перевірка газового господарства управління виявила відсутність не лише його паспорту, а й дозволів Держгірпромнагляду на експлуатацію обладнання та системи газопостачання. Порушення також виявлені під час обстежень транспортних засобів, будівель і споруд, енергетичних об’єктів.

Результати комплексної перевірки найближчим часом розглянуть на засіданні Ради територіального управління Держгірпромнагляду у Полтавській області.
< Попер.   Наст. >
 
Охорона праці очима дітей
 
Оперативна інформація


Всі новини

 HotLog

Rated by MyTOP

RSS 2.0
 

© 2010 "Держгірпромнагляд України"
При використаннi матерiалiв посилання на Держгірпромнагляд України обовязкове.